DA 388

PARAMETRE PRODUKTU
 
PARAMETRE HODNOTY
Váha 92 kg
Šírka výrobku 59,5 cm
Hĺbka výrobku 71 cm
Výška 172 cm
Príkon (W) 170 W
Čistý objem 388 l
Teplotný rozsah 0 - 25 °C
Počet políc 3 ks
Typ chladiva R600a
Množstvo chladiva 0,05 kg
CO2 ekv. chlad. 0,0002 t

Vlastnosti:

  • ventilované chladenie
  • čierne opláštenie
  • automatické odmrazovanie
  • digitálny termostat
  • voľne stojace
  • vlhkosť vzduchu 60 - 90%
  • dvere z nerezovej ocele s dvojvrstvovým Low-E sklom
  • nutnosť pripojenia k prívodu vody
  • invertorový kompresor
  • 3 roštové police
  • nerezová rukoväť
  • záves s tromi hákmi
  • dotykový ovládač
  • LED displej
  • účinný dezinfekčný systém UVC
  • LED osvetlenie
  • napätie 230 V / 50 Hz

Odporúčanie:

  • nastavenie teploty (2 ° C) a vlhkosti (80%) pre zaistenie dokonalého suchého zrenia hovädzieho a bravčového mäsa
  • mäso na suché zrenie musí byť čerstvé (ideálne do 5 dní od zabitia zvieraťa)
  • je možnépoužiť aj mäso zrejúce vo vákuu, maximálne však po dobu 14 dní (odstráňte prosím vákuovou fóliu)
  • pre najlepšie suché zrenie hovädzieho mäsa použite mäso z mladej kravy s bežnou tukovou vrstvou, dobre prerastené
  • možnosti zrenia: zadné hovädzie je možnézavesiť na hák do chladničky alebo položiť jednotlivé rezy na police
  • v prípade zrenia jednotlivých rezov na policiach venujte pozornosť ochrannej vrstve tuku, ktorá bráni stratám (ideálna veľkosť rezu je asi 2-4 kg)
  • odporúčame nechať mäso zrieť na kosti
  • pri každom kontakte s mäsom používajte ochranné rukavice, nikdy sa nedotýkajte mäsa holou rukou bez rukavíc
  • najlepšia doba zrenia je 25-28 dní, ale je možné nechať mäso zrieť aj viac ako 4 týždne

Pre lepšiu reguláciu vlhkosti vo vnútri chladničky a intenzívnejšiu chuť mäsa odporúčame zakúpiťhimalájsku soľnú dosku (nie je súčasťou)

V prípade zakúpenia soľnej dosky:

  • rozbaľte soľné dosky a odstráňte fóliu
  • položte soľné dosky na nerezový plech a vložte plech doprostred chladničky
  • každé 2-3 dni kontrolujte, či je na doskách voda, ak áno, odstráňte ju

Verte profesionálom

Našim zákazníkom vypracujeme projekčné dispozičné riešenia rozmiestnenia zariadení pre nové priestory supermarketov a prevádzok kuchýň.

Telefón: +421 48 413 31 43, +421 905 131 167
E-mail: obchod@lawex.sk

Kontaktujte nás

Návrh projektu dispozície
vašej prevádzky je v cene