PARAMETRE PRODUKTU
PARAMETRE | HODNOTY |
---|---|
Váha | 92 kg |
Šírka výrobku | 59,5 cm |
Hĺbka výrobku | 71 cm |
Výška | 172 cm |
Príkon (W) | 170 W |
Čistý objem | 388 l |
Teplotný rozsah | 0 - 25 °C |
Počet políc | 3 ks |
Typ chladiva | R600a |
Množstvo chladiva | 0,05 kg |
CO2 ekv. chlad. | 0,0002 t |
Vlastnosti:
- ventilované chladenie
- čierne opláštenie
- automatické odmrazovanie
- digitálny termostat
- voľne stojace
- vlhkosť vzduchu 60 - 90%
- dvere z nerezovej ocele s dvojvrstvovým Low-E sklom
- nutnosť pripojenia k prívodu vody
- invertorový kompresor
- 3 roštové police
- nerezová rukoväť
- záves s tromi hákmi
- dotykový ovládač
- LED displej
- účinný dezinfekčný systém UVC
- LED osvetlenie
- napätie 230 V / 50 Hz
Odporúčanie:
- nastavenie teploty (2 ° C) a vlhkosti (80%) pre zaistenie dokonalého suchého zrenia hovädzieho a bravčového mäsa
- mäso na suché zrenie musí byť čerstvé (ideálne do 5 dní od zabitia zvieraťa)
- je možnépoužiť aj mäso zrejúce vo vákuu, maximálne však po dobu 14 dní (odstráňte prosím vákuovou fóliu)
- pre najlepšie suché zrenie hovädzieho mäsa použite mäso z mladej kravy s bežnou tukovou vrstvou, dobre prerastené
- možnosti zrenia: zadné hovädzie je možnézavesiť na hák do chladničky alebo položiť jednotlivé rezy na police
- v prípade zrenia jednotlivých rezov na policiach venujte pozornosť ochrannej vrstve tuku, ktorá bráni stratám (ideálna veľkosť rezu je asi 2-4 kg)
- odporúčame nechať mäso zrieť na kosti
- pri každom kontakte s mäsom používajte ochranné rukavice, nikdy sa nedotýkajte mäsa holou rukou bez rukavíc
- najlepšia doba zrenia je 25-28 dní, ale je možné nechať mäso zrieť aj viac ako 4 týždne
Pre lepšiu reguláciu vlhkosti vo vnútri chladničky a intenzívnejšiu chuť mäsa odporúčame zakúpiťhimalájsku soľnú dosku (nie je súčasťou)
V prípade zakúpenia soľnej dosky:
- rozbaľte soľné dosky a odstráňte fóliu
- položte soľné dosky na nerezový plech a vložte plech doprostred chladničky
- každé 2-3 dni kontrolujte, či je na doskách voda, ak áno, odstráňte ju
Verte profesionálom
Našim zákazníkom vypracujeme projekčné dispozičné riešenia rozmiestnenia zariadení pre nové priestory supermarketov a prevádzok kuchýň.
Telefón: +421 48 413 31 43, +421 905 131 167
E-mail: obchod@lawex.sk
Kontaktujte nás
Návrh projektu dispozície
vašej prevádzky je v cene